Next HUB – versjon 5.4

For å benytte forbedringer i Hub 5.4 må Next 5.4 eller nyere være installert for det aktuelle meglerforetaket.

Partnere kan kontakte kundeservice for å få opprettet produkter med de funksjonene de trenger. Etter at et produkt er opprettet, vil alle Next-installasjoner kunne aktivere tilgang til produktet. Ønskes en egen bestillingsknapp i Next, se eget dokument «Next Ordreintegrasjon» på https://hub.megler.vitec.net.

Les mer

Next – versjon 5.4

Satsingsområder for Next i 2022 er Internkontroll, ledelsesverktøy og overføring av administrasjon fra Next Office. I denne versjonen av Next vil man se funksjonalitet knyttet til disse prosjektene komme tydeligere frem. Nytt i versjonen er følgende hovedsaker:

• Next Leder: Brukerbudsjett
  • Next Internkontroll: Side «Internkontroll» på bruker for «Nærstående», «Eierskap», «Etterutdanning», «Rutinedokumenter»
  • Faglig kontroll: Feltadministrasjon – fraser i tekstfelter

I tillegg er det i denne versjonen gjort mange små og større forbedringer med fortsatt fokus på optimalisering.

Les mer

Next HUB – versjon 5.3

For å benytte forbedringer i Hub 5.3 må Next 5.3 eller nyere være installert for det aktuelle meglerforetaket.

Partnere kan kontakte support for å få opprettet produkter med de funksjonene de trenger. Etter at et produkt er opprettet, vil alle Next-installasjoner kunne aktivere tilgang til produktet. Ønskes en egen bestillingsknapp i Next, se eget dokument «Next Ordreintegrasjon» på https://hub.megler.vitec.net.

Les mer

Next – versjon 5.3

Nytt i denne versjonen er følgende hovedsaker:

• Kundestrøm med mulighet for å fjerne en kontakt for videre oppfølging
    • Ny filterløsning side Objekter
    • E-post som kommunikasjonsform på side «Bud og omsetning»
    • Leieavtalewidget for næringsmeglere
    • Ny administrasjonsside «Avdeling»
    • Utsendelse av oppgjørsoppstillinger fra prosjektmaster

I tillegg er det i denne versjonen gjort mange små og større forbedringer med fortsatt fokus på optimalisering.

Les mer

Vitecmaler Next 1.halvår 2022

Vi oppdaterer og vedlikeholder «Vitecmaler» i takt med nye versjoner av Next, basert på maldatabasen til NEF. I dette nyhetsbrevet vil du få en oversikt over når oppdateringene er lansert og hva som er endret. Vi viser for øvrig til nyhetsbrev for Next-versjoner som beskriver nye flettekoder og funksjonalitet knyttet til dokumentmalproduksjon.

Les mer

Next HUB – versjon 5.2

For å benytte forbedringer i Hub 5.1 må Next 5.1 eller nyere være installert for det aktuelle meglerforetaket. Noen av funksjonene er tilgjengelige fra Hub / Next 5.0

Partnere kan kontakte support for å få opprettet produkter med de funksjonene de trenger. Etter at et produkt er opprettet, vil alle Next-installasjoner kunne aktivere tilgang til produktet. Ønskes en egen bestillingsknapp i Next, se eget dokument «Next Ordreintegrasjon» på https://hub.megler.vitec.net.

Les mer

Next – versjon 5.2

Nytt i denne versjonen er følgende hovedsaker:

• Meglerstøtte: Verktøy for backoffice-avdelinger
  • Hovedmaster-nivå for prosjekt med underliggende byggetrinn
  • Mulighet for å reservere prosjektenheter med frist – settes automatisk tilbake til ledig
  • Funksjon for å avlyse visninger

I tillegg er det i denne versjonen gjort mange små og større forbedringer med fortsatt fokus på optimalisering.

Les mer